Het adviesbureau voor de glastuinbouw

We bemoeien ons graag met alle technische aspecten van een glastuinbouw bedrijf of aanverwante bedrijven. Dat doen we al vele jaren gedreven vanuit passie voor de tuinbouw, techniek, milieu en ondernemerschap.

Als adviseurs hebben we een gezonde dosis eigenwijsheid die we inzetten om samen verder te komen. Uw project is ook ons project. Doeltreffend en in dienst van wat de ondernemer wil bereiken, dat is de kern. Daarbij hoort een passende prijs-kwaliteit verhouding. Dat kan hightech zijn, maar ook lowtech: veel technische snufjes zijn niet altijd de juiste oplossing.

Complexe uitdagingen gaan we graag aan, waarbij het onze uitdaging is de zaak tot zo eenvoudig mogelijke proporties terug te brengen. Met veel succes zijn al diverse complexe bouwwerken gerealiseerd (bekijk bijvoorbeeld onze referentie van veredelingsbedrijven), maar zijn ook complexe clusterverrekeningen tot eenvoudige en begrijpbare proporties teruggebracht.

We geloven in specialisme. Projectleiders zijn natuurlijk generalist, maar ook specialist op hun eigen vakgebied. Er werken altijd specialisten mee voor diverse onderdelen van een project. Zo zoeken we altijd naar een optimale oplossing in plaats van het toepassen van standaardoplossingen totdat het echt niet meer gaat. Daarbij wordt in het voortraject veel aandacht aan afstemming gegeven, zodat er tijdens de realisatie zo min mogelijk problemen ad hoc moeten worden opgelost. De planning moet namelijk worden gehaald, dat staat voorop.

Uitgelicht

Vacatures

 

Wij zijn per direct op zoek naar:

* (aankomend) Projectleider

* Specialist/adviseur elektra, watertechniek

* Technisch tekenaar

 

Klik op de vacature voor meer informatie. Project De Wijnpers - België 
Projectleider DLVge: Marcel Verbeek
i.s.m. Rimanque en A2D Architecten.

 

Vacatures