Geschiedenis

DLV glas en energie is sinds januari 2007 een volledig zelfstandige onderneming. We delen onze naam en ons verleden met DLV Plant en DLV Dier, maar niet onze aandelen.

In de jaren negentig van de vorige eeuw, is de Dienst Landbouw Voorlichting geprivatiseerd. Halverwege deze negentiger jaren was DLV al grotendeels een commercieel bedrijf. Dit proces heeft zich toen snel voortgezet. Ook in die tijd is er een omslag gemaakt van generalisten naar specialisten en is de vakgroep techniek ontstaan.

Sinds ca. 1997 bestaat de vakgroep techniek glastuinbouw en worden technische uitdagingen in de glastuinbouw door een team van enthousiaste specialisten aangegaan. Gedurende allerlei reorganisaties die bij een veranderende organisatie horen was de vakgroep techniek een vast gegeven. Na de laatste reorganisatie van DLV adviesgroep in 2006 is de vakgroep techniek dus geheel zelfstandig verder gegaan als DLV glas en energie BV. Het bedrijf is in eigendom van een aantal medewerkers en heeft onder andere daardoor een hele platte organisatiestructuur.

Uitgelicht

Vacatures

 

Wij zijn per direct op zoek naar:

* (aankomend) Projectleider

* Specialist/adviseur elektra, watertechniek

* Technisch tekenaar

 

Klik op de vacature voor meer informatie. Project De Wijnpers - België 
Projectleider DLVge: Marcel Verbeek
i.s.m. Rimanque en A2D Architecten.

 

Vacatures